alla kategorier

Hem>Om Oss

Företagsprofil


Dalian Tianpeng Food Co., Ltd., etablerat i augusti 1994, är beläget i Fuzhouchengs industriområde, Wafangdian, Liaoning-provinsen. Den täcker en yta på 100,000 2 m50,000 och en byggnadsyta är 2 XNUMX mXNUMX och är specialiserad på att producera, bearbeta och hantera pepparrot och olika integrerade livsmedelsföretag. Våra huvudsakliga bearbetningsprodukter är pepparrot (flingor, granulat och pulver), ingefärapulver, Kanpyo, senapsolja, wasabipulver, wasabipasta, curry och smaksättningssås etc. Produkterna exporteras till Asien, Europa, Amerika och Österrike etc. Under tiden vår den inhemska försäljningen ökade år för år. Vi vill tillhandahålla hälsokost av hög kvalitet till världen.

DALIAN TIANPENG FOOD CO., LTD. innehar 42 miljoner RMB anläggningstillgångar och registrerat kapital 30 miljoner RMB. Den årliga produktionsvolymen är 3000MT och den årliga omsättningen är 80 miljoner RMB. Vårt företag har avancerad produktionsutrustning (såsom automatisk torkning av produktionslinjesystem, vattensystem för att säkerställa det renade vattnet, mikrovågstorkmaskin, elektromagnetisk separator, metalldetektor, mjölfräsmaskin, automatisk förpackningsmaskin, automatisk fyllningsmaskin, tätningsutrustning, lamineringsmaskin , homogeniseringsmaskin, mixermaskin, extraktionsutrustning för senapsextrakt etc.
Vi fick certifieringen av ISO22000:2005, BRC, IFS, HALAL, KOSHER etc., vårt företag har högkvalitativ teknisk och ledningspersonal, därför från plantering, bearbetning till försäljning av färdig produkt - vi bildar en komplett kedja av industriell struktur. Vårt labb kan göra de fysiska, kemiska och mikrobiologiska testerna, så att vi kan säkerställa god kvalitet och livsmedelssäkerhet. Samtidigt överträffar vår bearbetningsteknik, produktkvalitet och förpackningskriterier etc. internationella teststandarder. Vi hoppas att genom att tillhandahålla högkvalitativa produkter kan ge mycket glädje och hälsa till ditt liv och låta fler människor njuta av den naturliga smaken.

Dalian Tianpeng Food Co., Ltd.
bt
bt
Årlig produktionÅrlig produktion
Årlig produktion

över 10000 XNUMX Mts

KunderKunder
Kunder

i nästan 100 länder och regioner

ÅrligÅrlig
Årlig

Omsättning 50 miljoner dollar

Kinas exportmarknadKinas exportmarknad
Kinas exportmarknad

85% marknadsandelar

Global exportmarknadGlobal exportmarknad
Global exportmarknad

30% marknadsandelar på

PlanteringsytaPlanteringsyta
Planteringsyta

över 20 miljoner kvadratmeter

 • Pepparrotsråvara
  Pepparrotsråvara

 • Professionellt FoU-team
  Professionellt FoU-team

 • Förpackningsverkstad
  Förpackningsverkstad

 • Produktionsverkstad
  Produktionsverkstad