alla kategorier

Hem>Nyheter>Företagsnyheter

VÄLKOMMEN 2024

Tid: 2024-03-05 Träffar: 13

Dalian Tianpeng Food Co., Ltd. 

Kommer att ge bättre service.

Under det senaste året har Dalian Tianpeng Food Co., Ltd. uppnått glädjande resultat. Vi tackar uppriktigt alla partners, fabriksproduktionspersonal, FoU-kollegor, frontlinjesäljare och alla kollegor för att de gemensamt har uppnått dagens skörd.


Idag har Dalian Tianpeng Food Co., Ltd. utvecklats under århundradet, med pepparrots- och wasabiprodukter som sina kärnindustrier, och produktion och bearbetning av wasabi, sushivinäger, sushi-sojasås, sake, mirin, curry-omfattande produkter, ramen sauce, etc. , ett omfattande livsmedelsföretag som driver alla typer av sammansatta kryddor, fermenterade produkter, färdiga att äta produkter, etc.

 

§ Godkänd ISO22000:2018 ledningssystem för livsmedelssäkerhet, BRC, IFS, HALAL, KOSHER och andra inhemska och utländska auktoritativa certifieringar.


§ Forma långsiktiga strategiska samarbetsrelationer med välkända varumärken som Metro, Hema, Zhengxian, Black Eyed Bear, Ito-Yokado, etc.


§ Samarbeta med 30+ banbrytande varumärken för barnmat inom FoU och produktion.


§ Kundtäckning i mer än 100 länder och regioner.

År 2024, Dalian Tianpeng Food Co., Ltd. 

kommer att fira sitt 30-årsjubileum

    Under de senaste åren har vi bevittnat varumärkets rötter, framväxten av dess affärslandskap och den kraftiga tillväxten av ett heltäckande livsmedelsföretag hemma och utomlands. Det finns en fantastisk marknad för ny produktinnovation och forskning och utveckling, det finns äran med en stadigt ökande försäljning och kvaliteten på produkterna är utsökt utformad. På det nya året,Tianpeng kommer säkert att inleda unik charm på många områden.

Snygghet och precisionstillverkning

Naturlig utsökt mat för världen


     Med fokus på mat i 30 år, har Dalian Tianpeng Food Co., Ltd. redan bildat en komplett industriell kedja från källa till bord.


§ Ett team av professionella och flitiga tekniska arbetare på produktionslinjen.


§ Produktinnovationsteam, FoU-förbättringar och kontinuerliga uppgraderingar.


§ Helautomatisk standardiserad produktion, professionell kvalitetskontroll genom hela kedjan.


§ Ägd planteringsbas på 31,500 10,000,000 hektar, årlig produktion på 50,000 XNUMX XNUMX kg, fabriksbyggnad och lageryta på XNUMX XNUMX㎡.


§ En speciell FoU-avdelning, division för fermenterade produkter, division för växtextrakt, division för krydd- och curryindustri har skapats speciellt för den speciella livsmedelskedjan...

Med uthållighet i hantverk och uppriktigt engagemang erbjuder vi naturligt utsökt mat till världen.

 


    Ett nytt kapitel på det nya året har börjat. Under det nya året kommer Dalian Tianpeng Food Co., Ltd. att fortsätta att upprätthålla en snabb utveckling, aktivt distribuera, slå rot i Dalian, se på världen och låsa in framtida tillväxtmoment.


Som alltid är vi engagerade i att utforska matområdet, ge varje produkt en känsla av uppdrag av Tianpeng-kvalitet och företagskultur, fortsätta att hålla fast vid varumärkeskonceptet "äta naturligt", skapa detaljer med uppfinningsrikedom och sträva efter att få en unik upplevelse för varje kund, vilket skapar större värde för branschen.

webbplats: www.tianpeng-food.com

e-post:[e-postskyddad]

 

 

 

 

 

 
Föregående: Ingen

Nästa: Hur man blandar pepparrotspulver